Zoek je een weldadige massage in Haarlem en omstreken?

Gespecialiseerd in Acupunctuur en traditionele Chinese massages voor hem en voor haar gevestigd op de Kampersingel 2 A zwart te HAARLEM.

Bij Chinees wellness center Shux in bent u van harte welkom voor een verfrissende, rustgevende, ontspannen, relaxerende of helende Tuina Massage. Wij geven onze massages in onze praktijk aan de kampersingel 2 a zwart te Haarlem. Wij zijn dagelijks geopend van 10:00 t/m 21:00 uur. Op zondag beginnen wij een uurtje later namelijk vanf 11:00 uur.

Wij werken uitsluitend op afspraak, deze is zo gemaakt via de website, het contactformulier, per mail of telefonisch. In onze praktijk bevinden zich 3 behandel kamers 2 voor individuele behandeling en 1 kamer voor duo massage / stellen. Zo kunt u ook met uw partner tegelijkertijd een behandeling ondergaan. Bij de praktijk kunt u gratis parkeren als u met de auto komt. Uw fiets kunt u veilig voor de deur of in onze tuin zetten. Met het openbaar vervoer, bushalte is voor de deur aanwezig!

Een intense ontspanningsmassage waarbij u gedurende circa 60 minuten intensief en krachtig gemasseerd wordt.Deze zeer diepe ontspannende massage zorgt ervoor dat je heerlijk kan ontspannen en je niet meer weet of je waakt of slaapt zo intens en lekker ofwel zoals een ontspanningsmassage moet zijn. Lange, diepe strijkbewegingen worden afgewisseld met stevige druk. Dit alles gebeurt in een wisselend tempo, waardoor je goed kunt voelen wat je lichaam je wil vertellen. Aan te vullen met acupunctuur behandelingen.

Neem je de tijd voor massage dan neem je de tijd voor jezelf!

massage in Haarlem,  chinese massage in haarlem.
Massage Haarlem.

Reparatie van lichaam en Geest!

Wat is TuiNa?

TuiNa is naast acupunctuur en kruiden één van de therapieën van de Chinese geneeskunde, ofwel de Traditional Chinese Medicine (TCM). Tegenwoordig heeft bijna elk Chinees ziekenhuis zijn eigen TuiNa afdeling met verschillende richtingen, zoals kinder TuiNa, volwassenen TuiNa, orthopedische en cosmetische TuiNa.
Oorspronkelijke kende TuiNa verschillende stijlen. Enkele tientallen jaren geleden werden de diverse over China verspreide stijlen tot een zeer complete therapievorm bij elkaar gebracht in wat we tegenwoordig TuiNa therapie noemen. In het Chinese universitair medisch onderwijs neemt de TuiNa studie en praktijk een belangrijke plaats in. In 1987 werd de Chinese TuiNa Association opgericht.

TuiNa therapie is zeer effectief voor preventieve en genezende behandelingen. Het doel is de yinne en yange aspecten van de lichaamsenergie in balans te brengen en de circulatie van Qi en Bloed te bevorderen. Gebeurt dat deskundig, dan kun je veel aandoeningen genezen.

Tuina massage is gebaseerd op het idee dat klachten voortkomen uit een disbalans van de Qi, de lichaamsenergie, in de meridianen en organen. Door de massage wordt de balans volgens het Yin-Yang principe hersteld. Hierbij wordt de circulatie van de Qi, bloed en de lichaamsvloeistoffen bevorderd en worden de meridianen en de organen in evenwicht gebracht. Uiteindelijk activeert Tuina hiermee het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Daarnaast heeft Tuina massage evenals andere massagevormen een aantal algemene, weldadige effecten zowel op het lichaam als de geest zoals het bevorderen van de doorstroming van energie, bloed en lymfen, het bevorderen van de ademhaling, het versterken van het immuunsysteem, het maakt bewuster van het lichaam en brengt het lichaam en geest meer in balans.

Wanneer de als masseuse een TuiNa behandeling geeft, concentreer ze zich je heel goed op haar eigen lichaamscentrum (Yi). Daar haalt ze de innerlijke kracht vandaan om haar handen het juiste werk te laten doen. Zo kan ze blokkades opheffen en de circulatie van Qi en Bloed bevorderen. Ze schept een yin-yang balans, versterkt de energie van het lichaam, heft blokkades op en brengt de innerlijke organen in evenwicht. Zo kan ze koorts laten dalen, pijn verzachten, gewrichten beweeglijk maken.