Angststoornis

Angststoornis

Angst is een veel voorkomend probleem. Iedereen ervaart dat in meer of mindere mate dagelijks. Een leven zonder angst is onmogelijk, het niet voelen van angst is zelfs een psychiatrisch probleem. Van een echte angststoornis spreken we pas als deze continu of herhaaldelijk dusdanig aanwezig is dat een normaal verloop van het dagelijks leven hierdoor ontwricht wordt. Is angst gekoppeld aan een specifieke situatie of omgeving, dan spreken we van een fobie. De bekendste voorbeelden hiervan zijn claustrofobie en de straatfobie.

Wij zijn van mening dat een leven zonder Angststoornissen mogelijk is, Angst behandeling met acupunctuur mogelijk is. Een angststoornis behandelen middels acupunctuur of angststoornis ondersteunen met acupunctuur is goed mogelijk en heeft veelal wel degelijk een positief effect.

Angststoornissen, Angst behandeling met acupunctuur
Angststoornissen

Maak en afspraak en kom langs, dan kunnen wij samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen om uw angststoornis te behandelen.

Acupunctuur kan helpen uw angstige gevoelens te verminderen.

Door het zetten van kleine acupunctuur naaldjes kan de acupuncturist de lichamelijke reactie’s die angst oproepen verminderen.

Het lichaam kan dan weer meer ontspannen en het gevoel van angst neemt af kan zelfs helemaal verdwijnen. Blijf niet langer rondlopen met angst, maak een afspraak en kom langs, het is absoluut niet eng of raar, wij hebben veel mensen kunnen helpen met angstklachten!

U bent van harte Welkom met uw Angstklachten!